top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ



Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί αθλητές,


η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προς όφελος των παιδιών μας, είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας. Αν θέλουμε αυτή η χρονιά να μην είναι σαν τις προηγούμενες, θα πρέπει να είμαστε όλοι ΠΟΛΥ προσεκτικοί.


Παρακαλώ όλους σας για την ακριβή τήρηση των παρακάτω:


1. Οι αθλητές μέχρι 15 ετών, έρχονται στις προπονήσεις με 2 Self-Tests ανά εβδομάδα, το οποίο μένει στο γήπεδο. Στους αγώνες, έρχονται επίσης με Self-Test. Εξαιρούνται οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν βεβαίωση νόσησης.


2. Οι αθλητές από 16 ετών και πάνω, έρχονται στις προπονήσεις με 2 Rapid-Tests. Στους αγώνες, έρχονται επίσης με Rapid-Test. Εξαιρούνται οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν βεβαίωση νόσησης.


3. Κανένας αθλητής ή γονιός δεν μπαίνει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Τους αγώνες μπορούν να παρακολουθήσουν εμβολιασμένοι ή με Rapid-Test ή με Βεβαίωση Νόσησης.


4. Οι αθλητές, έρχονται στο γήπεδο με μάσκα και περιμένουν μέχρι να έρθει ο προπονητής τους να τους πάρει μέσα και να τους δώσει μπάλες και όργανα. Κανένας δεν μπαίνει μέσα στο γραφείο αν δεν είναι απαραίτητο. Το ίδιο και κατά την έξοδο τους, θα τους συνοδεύει, με τη μάσκα τους, ο προπονητής τους. Γενικότερα θα πρέπει να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο του γηπέδου.


5. Καλό, αλλά όχι απαραίτητο, είναι να έχουμε ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια ΜΟΝΟ για την προπόνηση ώστε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο το μικροβιακό φορτίο που μεταφέρουμε από και προς το γήπεδο.


Όλα αυτά θα πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια από όλους. Δε θα γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Αθλητές που δεν τηρούν τα παραπάνω, δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή θέλετε να συζητήσουμε οτιδήποτε, είμαστε στη διάθεση σας.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page