top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Updated: 3 days ago


Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί αθλητές, αγαπητοί φίλοι του τμήματος μπάσκετ του Θερμαϊκού.


Από τη Δευτέρα 26/8/2024 δεν είμαι πλέον έφορος του τμήματος μπάσκετ ούτε μέλος του ΔΣ του Θερμαϊκού. Ο λόγος είναι η ασυμφωνία απόψεων με τη διοίκηση του Συλλόγου. Διαφωνώ με τον τρόπο διαχείρισης, με τα οικονομικά, με τις προτεραιότητες και γενικότερα με το όλο κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Και τελικά όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα της δουλειά μας και μόνο.


Για μένα κλείνει ένας κύκλος, μια περίοδος που θα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία παρά την τεράστια ευθύνη ... Η ασφάλεια των παιδιών, η επικοινωνία με τους γονείς, με την ΕΚΑΣΘ, ο σωστός προϋπολογισμός ώστε να "βγαίνει" το τμήμα, το να πληρωθούν οι μισθοί και οι υποχρεώσεις στην ώρα τους ...


Ανέλαβα το τμήμα το 2020 και πρώτο μου μέλημα ήταν ο εκσυγχρονισμός, η οργάνωση, η νομιμότητα και η οικονομική αυτοτέλεια. Το πρώτο διάστημα δεν ήταν εύκολο, γιατί εκτός όλων των άλλων ήταν και ο Covid. Με κλειστά γήπεδα αρχικά και στη συνέχεια με αυστηρούς περιορισμούς. Τα καταφέραμε όμως, όλοι μαζί, και τα επόμενα χρόνια ήταν χρόνια ανάπτυξης. Το τμήμα έφτασε και ξεπέρασε τους 200 αθλητές, δημιουργήθηκε τμήμα για αθλητές στο φάσμα του Αυτισμού, τμήμα για γονείς, διοργανώσαμε camp, tournoua, πήγαμε για πρώτη φορά κατασκήνωση, το τμήμα έλαβε αναγνώριση ήθους με βραβείο από την ΕΚΑΣΘ και τόσα άλλα ...


Να είστε πολύ περήφανοι για το τμήμα και τους ανθρώπους του. Γιατί το τμήμα είστε όλοι εσείς. Οι αθλητές, οι γονείς, οι προπονητές μας. Όλοι μαζί πορευθήκαμε και τίποτα δε θα γινόταν αν δεν είχαμε άριστη σχέση και συνεργασία. Όλοι μαζί.


Ελπίζοντας ότι δεν ξεχνάω κανέναν, θα ήθελα να ευχαριστήσω:


  1. Πρώτα από όλα τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους !

  2. Ιδιαίτερα μνεία οφείλω στους γονείς του τμήματος των Μικρών Ηρώων, όπως ονομάσαμε το τμήμα για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού. Ευχαριστώ από καρδιάς για την τεράστια εμπιστοσύνη. Να ξέρετε ότι θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Μαζί τολμήσαμε να κάνουμε κάτι που δεν τόλμησε ποτέ κανείς. Τη συνάθληση και γενικότερα την ενσωμάτωση όλων των παιδιών. Ακόμα και στην κατασκήνωση !

  3. Τους μικρούς και τους μεγαλύτερους αθλητές μας.

  4. Τη συνεργάτη μου, Xaris Sidiropoylos Giofkoy Dora, για τη άριστη συνεργασία και την υπομονή της !

  5. Τους συνεργάτες μου προπονητές, που έδιναν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιδιά ! Valadis Kounatidis, Anastasia Mirvali, Xristos Man, Dimitris Koutziampasis, Dimos Mintzaridis, ξέρω ότι σας πίεσα, αλλά ελπίζω ότι δε σας αδίκησα. Θέλω να ξέρετε ότι είστε ότι πολυτιμότερο έχει η ομάδα !

  6. Την προηγούμενη προπονήτρια του τμήματος των Μικρών Ηρώων, Eri Gritzali αλλά και την οικογένεια της.

  7. Τον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Βασίλειος Τσιμάρας για την πολύτιμη βοήθεια του στη δημιουργία του τμήματος !

  8. Την κόρη μου Ελισάβετ Ζωγράφου γιατί αγάπησε, στήριξε, βοήθησε τα μέγιστα το τμήμα των μικρών ηρώων και έκανε το όνειρο μου και δικό της όνειρο !

  9. Το συνεργάτη Αθλητικό Ψυχολόγο, Tasos Anastasiadis. Θυμάμαι τις εξαιρετικές ομιλίες του και τις συζητήσεις που έγιναν στη συνέχεια !

  10. Την πολιτική προστασία Θέρμης, τον Kostas Kougioumtzidis, την Ντία Παυλικιάνη, τον Stefanos Sotiropoulos A τον Nikos Dalakoudis που ήταν πάντα αρωγοί μας στις πρώτες βοήθειες και όχι μόνο !

  11. Τον Ασφαλιστή μας, Makis Vezyridis για τις προσπάθειες που κάναμε για να ασφαλίσουμε τα παιδιά μας.

  12. Τους γιατρούς της ομάδας, τον ορθοπεδικό Georgakakis Georgios, τους καρδιολόγους Tzimos Sotiris και Evi Delvizi.

  13. Τον γυμναστή Sakis Dulkeridis για την εξερετική του δουλειά στην ενδυνάμωση του Ανδρικού Τμήματος.

  14. Τους χορηγούς μας, Φροντιστήρια Μαθητεία, Δίπυρον Bacery, Τσιπουράδικο Φαρσαλινός, Τεχνικό Γραφείο Σταυροπούλου, Opsima Vegetables, Cafe-Ψιλικά Adams, Κτηνιατρικό Κέντρο Θέρμης και Φροντιστήρια Κιζιρίδη για τη στήριξη !

  15. Το φίλο, φύλακα του γηπέδου, Xristos Dokmetzis. Θα θυμάμαι πάντα τις συζητήσεις, τα πειράγματα, αλλά και τις συμβουλές σου.

  16. Τους εφόρους και προπονητές των ομάδων με τις οποίες μοιραζόμαστε το κλειστό γυμναστήριο, το Δημήτρη Αδάμο από τον Ατρόμητο, το Βασίλη Ορλή από το Badminton και τόσους άλλους ...

  17. Τους συνεργάτες μου Stelios Steloysoys και Μαρία για τις στολές τους, το humor τους και την όμορφη συνεργασία.

  18. Τους καθηγητές και την Ψυχολόγο τους Ειδικού Σχολείου Θέρμης Άννα Ηλιάσκου όχι μόνο γιατί αγκάλιασαν το τμήμα αλλά και για την απίστευτη δουλειά που κάνουν στο σχολείο τους !

  19. Το σύλλογο και τους εφόρους των υπόλοιπων τμημάτων του Θερμαϊκού.

  20. Τη διοίκηση του γηπέδου, τον Kontopidis Polychronis, τον Giorgos Sanidas τον Kleovoulos Alexiadis και τον Στέλιο Γιαλίδη.

  21. Το σύλλογο διαιτητών και κριτών για την άριστη επικοινωνία, συνεργασία αλλά και εκπαίδευση όποτε χρειάστηκε.

  22. Τον Tsiotras Bill από το γνωστό site για τις καταγραφές, την προβολή της ομάδας και την όλη επικοινωνία.

  23. Προπονητές και Εφόρους από πολλούς συλλόγους που συνεργαστήκαμε σε φιλικά, σε τουρνουά και όχι μόνο. Ο χώρος μας δυστυχώς έχει έλλειμμα ικανών και κυρίως "σωστών" ανθρώπων ... αλλά κάποιοι είστε φωτεινές εξαιρέσεις ... να το ξέρετε !

  24. Τη φωτογράφο μας Maria Manavi που δεν πρόλαβα να φέρω στην ομάδα ...

  25. Την ΕΚΑΣΘ (με τη νέα διοίκηση δυστυχώς δεν πρόλαβα να συνεργαστώ) τον απερχόμενο Πρόεδρο Σάββα Λόρτο, τους συνεργάτες του, τον κύριο Mixalis Miliaras τους ανθρώπους του γραφείου, τον Dimitris Stefanidis, την Anna Christou τον Πέτρο, τον Θοδωρή για τις άπειρες τηλεφωνικές και όχι μόνο επικοινωνίες.

  26. Τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και τους συνεργάτες του, για της τόσες ηλεκτρονικές συναντήσεις και τη διάθεση να ακούσει και να βοηθήσει.


Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, για την τόση υπομονή, τις άπειρες ώρες και μέρες που έλειπα, ή και αυτές που ήμουνα παρόν αλλά το μυαλό μου ήταν στο τμήμα ... είστε πραγματικά οι δικοί μου ήρωες !


Πρώτο μέλημα των ανθρώπων που ασχολούνται με αθλητικούς συλλόγους θα πρέπει να είναι η ακαδημία και οι αθλητές, Αυτό πιστεύω και με αυτό ως μπούσουλα δούλεψα στο σύλλογο. Και ελπίζω πραγματικά ότι το τμήμα θα συνεχίσει την πορεία που όλοι μαζί χαράξαμε και δε θα παρεκκλίνει ...


Σας ευχαριστώ και σας χαιρετώ, ελπίζοντας ότι δεν αδίκησα κανέναν. Αλλά και αν το έκανα, δεν υπήρχε πρόθεση και πάντα είχα στο μυαλό μου το καλό των μικρών αθλητών και μόνο.


Σωτήρης Ζωγράφος

29 views0 comments

Comments


bottom of page