top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

Έναρξη Σεζόν 2024 - 2025

Σύντομα ξεκινάει η νέα μπασκετική σεζόν 2024-2025. Φέτος οι αλλαγές δε θα είναι τόσο σε πρόσωπα, όσο σε διαδικασίες και γενικότερα στον τρόπος της δουλειάς μας. Ενεργοποιούμε την Καρτέλα Αξιολόγησης Αθλητή που εισάγαμε πέρισυ. Οι καταγραφές γίνονταν καθόλη την περασμένη σεζόν, το ίδιο και η αξιολόγηση, αλλά φέτος όλα αυτά τα δεδομένα θα επεξεργαστούν και θα χρησιμοποιηθούν σε ποιο στοχευμένες προπονήσεις ανάλογα με τις αδυναμίες του κάθε αθλητή, ώστε να έχουμε την καλύτερη ενσωμάτωση στα τμήματα αλλά και το μέγιστο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο πάνω στο οποίο δουλέψαμε εντατικά εδώ και καιρό, ένα εργαλείο που θα περάσει την Ακαδημία αλλά και την ομάδα στην επόμενη φάση ανάπτυξης, ένα εργαλείο που θα είναι ο “μπούσουλας” μας για τα επόμενα χρόνια για ότι κάνουμε και κυρίως για τον τρόπο που θα το κάνουμε !


Η καρτέλα αυτή, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα μέτρησης και αξιολόγησης καταρχήν ΚΑΘΕ αθλητή της Ακαδημίας, αλλά πέραν αυτού, είναι ο κορμός όλης της δουλειάς που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, πάνω στον κάθε αθλητή, ατομικά, αλλά και ομαδικά στο κάθε τμήμα !


Η δουλειά αυτή θα είναι δυναμική, δηλαδή ο αθλητής θα επαν-αξιολογείται σε τακτά


χρονικά διαστήματα για να βλέπουμε που βρισκόμαστε, να κάνουμε έγκαιρα διορθώσεις για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα και κυρίως για να βλέπει και ο ίδιος ο αθλητής αλλά και η οικογένεια του τη βελτίωση που θα έχει, ως επιπλέον κίνητρο !


Δε θα είναι μια εύκολη χρονιά. Ο Θερμαϊκός κοιτάζει πλέον ψηλά και στο δρόμο αυτό που έχουμε χαράξει τίποτα δε γίνεται χωρίς δουλειά και θυσίες. Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε εντατικά, να ακούσουμε τους ειδικούς και να τους εμπιστευτούμε.


Και τη φετινή χρονιά σας θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε να είστε κοντά μας. Θέλουμε να είστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαστείτε με τους προπονητές και όλους τους συνεργάτες μας, να πιστέψετε σε αυτούς και να δουλέψετε μαζί τους, με τον τρόπο που θα μας υποδείξουν. Και θα δείτε στο τέλος, ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό !


Ημερομηνία Έναρξης Αγωνιστικών Τμημάτων:

Αντρικό - Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Γυναικείο - Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024


Ημερομηνία Έναρξης Ακαδημίας: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024


Μείνετε συντονισμένοι, στο Facebook, στο site μας αλλά και στις ομαδικές των τμημάτων στο Viber.


Μην ξεχνάτε το Τμήμα των Μικρών Ηρώων, για αθλητές στο φάσμα του Αυτισμού και το Τμήμα Γερόντων για τους γονείς της Ακαδημίας !


Έρχονται πολλά ακόμα νέα, σύντομα !!!

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page