top of page
Search
Writer's pictureThermaikos Thermis

Κυριακή 28/1/2024 - Εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΘ


Η ένωση μας, η ΕΚΑΣΘ, βράβευσε το Θερμαϊκό για το ήθος του την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πραγματικά αποτελεί τεράστια τιμή για την ομάδα μας η τιμητική αυτή διάκριση.


Η βράβευση έγινε τύποις για το τμήμα των κορασίδων, αλλά αφορά όλη την ομάδα. Αντικατοπτρίζει δε, τον τρόπο σκέψης μας και την πορεία που θέλουμε να έχει η ομάδα. Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές από εδώ, ο αθλητισμός γενικότερα και το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ, δεν παράγει μόνο παίκτες, ομάδες και επιτυχίες. Κυρίως πρέπει να παράγει χαρακτήρες.


Χωρίς να ξεχνάμε τις πολύ σημαντικές αθλητικές διακρίσεις, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας στο Θερμαϊκό. Με αυτό τον τρόπο δουλεύουμε, με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε συνεργάτες, με αυτόν τον τρόπο τους κρίνουμε και θέλουμε να τους κρίνεται κι εσείς !


Να είστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας, αυτό το βραβείο αποτελεί πραγματικά μια κορυφαία διάκριση, για την οποία δουλέψαμε όλοι μαζί. Ομάδα, αθλητές και γονείς.


Για την ιστορία, το τμήμα των Κορασίδων (ελπίζοντας ότι δεν ξεχνάω κάποια αθλήτρια) την περίοδο 2022-2023, αποτελούνταν:


Coach: Κώστας Κωτούλης

Αθλήτριες: Ανδρεάδου, Βαβουλιώτη, Ζιώγα, Ζωγράφου, Καμπαρμπάκη, Λιανοπούλου, Μιξαφέντη, Πάλα, Παπαδοπούλου, και Σαρέγκου.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page