top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

Καλό Καλοκαίρι


Αγαπητοί γονείς, Αγαπητοί Αθλητές.


Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 θα γίνουν οι τελευταίες προπονήσεις για την αθλητική χρονιά 2021-2022, για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας εκτός του ΠροΠαιδικού1, που θα συνεχίσει για 1 εβδομάδα ακόμα, μιας και η τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση είναι το Σάββατο 18 Ιουνίου.


Η νέα αθλητική χρονιά 2022-2023 θα ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη, 1 περίπου εβδομάδα πριν την έναρξη των σχολείων. Τα αγωνιστικά τμήματα θα ενημερωθούν από τις ομαδικές τους για τις ημέρες, τις ώρες αλλά και το χώρο προετοιμασίας. Ελπίζουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί ! Οι εγγραφές σας, μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή, αρχίζοντας από σήμερα, ή με εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email του συλλόγου:


ή συμπληρώνοντας τη φόρμα:

Μην ξεχάσετε να μας αξιολογήσετε. Όλους και όλα. Με κριτική και αυστηρή ματιά. Μόνο έτσι θα βελτιώσουμε το σύλλογο που τόσο αγαπάμε.


Τέλος, παρακαλούμε θερμά όλους σας, να μην αφήσετε ΚΑΜΙΑ οφειλή ! Ο σύλλογος βασίζεται ΜΟΝΟ στις συνδρομές σας για τη λειτουργία του. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη πηγή εσόδων. Θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κλείσει τις συνδρομές σας, το ρουχισμό και οποιαδήποτε αλήθεια οφειλή, μέχρι αύριο Σάββατο 11/6/2022, γιατί και ο σύλλογος θα πρέπει να κάνει το ίδιο για τα λειτουργικά του κόστη, τη μισθοδοσία των προπονητών, το ρουχισμό, τις διαιτησίες κλπ, αλλά και να είναι έτοιμος για να καλύψει το κόστος των πρωταθλημάτων της επόμενης χρονιάς. Παρακαλώ, περάστε ΑΜΕΣΑ από το σύλλογο για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας.


Όσοι δηλώσατε συμμετοχή, θα χαρούμε να σας δούμε το Σάββατο το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών.


Σας ευχαριστούμε όλους, ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί την επόμενη χρονιά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι !

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page