top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Updated: Jun 4, 2021


Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Αθλητές.


Όπως γνωρίζεται, η ακαδημία αλλά και τα αγωνιστικά μας τμήματα, ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις στις 17/5/2021. Από τη Δευτέρα 7/6/2021, ξεκινάνε και τα ηλικιακά πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων ενώ αυτό των εφήβων θα ξεκινήσει μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις, για ευνόητους λόγους.


Ο Θερμαϊκός, σε πείσμα των καιρών και παρά τις αντιξοότητες, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της πόλης και γενικότερα της χώρας, κατάφερε αυτό που λίγες ομάδες κατάφεραν, την επαν-εκίνηση της Ακαδημίας αλλά και τη συμμετοχή του σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα ! Ενδεικτικά, οι ομάδες που κατεβάζουν κορασίδες στη Θεσσαλονίκη είναι 8 !!! Οι ομάδες που κατεβάζουν παιδικό είναι 32 !!! Ενώ αντίστοιχος είναι ο αριθμός και στο Εφηβικό. Σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι τοπικές ενώσεις, ανακοινώνουν συνεχώς πολύ μικρούς αριθμούς ομάδων που επαν-εκινούν και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα …


Πρώτα από όλα λοιπόν, θα ήθελα να ζητήσω από όλους να στηρίξετε την ομάδα, να είστε κοντά στη διοίκηση και τους προπονητές και να βοηθήσετε στην τεράστια αυτή προσπάθεια. Η βοήθεια θα πρέπει να είναι τόσο ηθική (μιλήστε ΑΜΕΣΑ με τους προπονητές σας για τη βοήθεια που θα χρειαστούν) όσο και οικονομική !


Πρέπει να τακτοποιήσετε ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ τις συνδρομές των αθλητών, καθώς και το ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΛΩΝ τους, όπως επίσης και τις ΧΟΡΗΓΙΕΣ που έχετε αναλάβει ! Αυτό θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, πριν την έναρξη των αγώνων, στις επόμενες προπονήσεις. Το κόστος αγώνων, προπονήσεων κλπ είναι πραγματικά δυσβάσταχτο και προφανώς είναι ο λόγος της τόσο μικρής συμμετοχής των ομάδων …


Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, δυστυχώς, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συμμετάσχουν κάποιοι γονείς στις αποστολές, άλλοι κάθε φορά ώστε να μην αδικηθεί κανείς, όπως επίσης και θα μεταδώσουμε τους αγώνες live, όπου αυτό επιτρέπεται, είτε έξω από το γήπεδο, είτε μέσω streaming για να μπορέσετε να τους παρακολουθίσετε όλοι !


1ος αγώνας για τις Κορασίδες, την Τετάρτη 9/6, με αντίπαλο τη ΜΕΝΤ, στις 21.30, στη Θέρμη.


1ος αγώνας για το Παιδικό, την Τετάρτη 9/6, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Σταυρού, στις 20.00, στο Σταυρό.


Το υγειονομικό πρωτόκολλο, περιλαμβάνει πολλές και διάφορες ενέργειες για την ασφάλεια όλων μας. Μια από αυτές, είναι το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ RAPID-TEST ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ, την ημέρα (ή 24 ώρες) πριν ΑΠΟ ΚΑΘΕ αγώνα. ΠΡΟΣΟΧΗ, το test θα πρέπει να είναι Rapid και ΟΧΙ Self !!! Tο Rapid-Test Αντισωμάτων γίνεται είτε σε κάποιο μεγάλο διαγνωστικό (δεν το κάνει κανένα μικρό μικροβιολογικό) με σημαντικό κόστος, είτε σε προκαθορισμένα σημεία, δωρεάν, από τον ΕΟΔΥ, όπου δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε το εκτυπωμένο αποτέλεσμα που είναι απαραίτητο.


Ο Θερμαϊκός, εξασφάλισε για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και τους γονείς τους, Rapid-Test σε προνομιακή τιμή, στα 9 Euro + ΦΠΑ, στο:


Μικροβιολογικό Εργαστήριο - Κατικαρίδου Ευδοκία

Στενημάχου 5, Θέρμη

Τηλ. 2310463377


Επίσης, θα μπορούσε να γίνει και στο χώρο μας, στο γήπεδο, σε προ-συμφωνημένη ημερομηνία, Rapid-Test στα 13 Euro και PCR στα 40 Euro από το:


Βιοπαθολογικό Εργαστήριο - Ανάλυση

Καραολή και Δημητρίου 17, Θέρμη

Τηλ. 2310460040


Προφανώς, Rapid Test, με εκτυπωμένη αρνητική βεβαίωση (ΟΧΙ SMS, ΟΧΙ βεβαίωση Self-Test) γίνεται δεκτή από οποιοδήποτε εργαστήριο !


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορεί να μπει στο γήπεδο αν δεν έχει αυτό το χαρτί μαζί του !!! Αθλητές, συνοδοί, προπονητές, ΟΛΟΙ ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.


Παρακαλώ για την ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση όλων αυτών των οδηγιών αλλά και οποιασδήποτε άλλης οδηγίας λάβετε από τους προπονητές σας.


Σας περιμένουμε ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ για την κάλυψη των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page