top of page
Search
  • Writer's pictureThermaikos Thermis

Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο !!!

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, με δύσκολες συνθήκες, και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν εντός και εκτός γηπέδων. Όσον αφορά τα θέματα υγείας, ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και προσεκτικός. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα, στο ακέραιο, και κάποια ακόμα αυστηρότερα από τα επιβεβλημένα, για την ασφάλεια όλων μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα ομαδικό, με επαφές, οπότε εκτός των μέτρων υγιεινής που πρέπει να τηρηθούν, και οι μικρο-τραυματισμοί δε λείπουν. Ο σύλλογος, εξασφάλισε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας για όσους αθλητές θέλουν να συμμετέχουν, με πολύ μικρή ετήσια συνδρομή και εξαιρετικές καλύψεις σε ιατρικές και άλλες υπηρεσίες, αν χρειαστούν !

Το πρόγραμμα καλύπτει τους αθλητές του συλλόγου, κατά τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων, καθώς και κατά τις μετακινήσεις τους από και προς το γήπεδο, με ιατρικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης.

Το κόστος του προγράμματος, για τους αθλητές του συλλόγου, είναι 25 Euro / έτος. Όποιος χρειάστηκε να πληρώσει ποτέ αντίστοιχες υπηρεσίες, μπορεί να κατανοήσει το πόσο καλή είναι η τιμή του συμβολαίου που εξασφάλισε ο σύλλογος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει το πακέτο αλλά και να απευθυνθείτε στο σύλλογο για περισσότερες πληροφορίες.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page