top of page
Search
Writer's pictureThermaikos Thermis

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ




Πριν από αρκετούς μήνες το αιτηθήκαμε, έχοντας πραγματικά μικρές προσδοκίες. Στη συνέχεια περάσαμε όλους τους ελέγχους και σήμερα, με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνω την ένταξη του Τμήματος Μπάσκετ του Θερμαϊκού στο πρόγραμμα "Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ".


Ο Θερμαϊκός, πλέον, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 50 ακαδημίες μπάσκετ από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στον πρόγραμμα ! Τα παιδιά της Ακαδημίας, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό, προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και πολλά άλλα !


Μέσα από το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους έχουν πρόσβαση σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα που αφορούν πολλά ιατρικά πεδία, μέσω της online πλατφόρμας του προγράμματος Sports Academies Online.


Η επιστολή που έλαβα σήμερα, από την ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΟΠΑΠ αναφέρει σχετικά:


«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026. Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας.


Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.


Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.


Σας καλωσορίζουμε στην κοινότητα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Συγχαρητήρια !»


Στις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσω αναλυτικά, για όλες τις δράσεις του προγράμματος.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page