top of page
Search
Writer's pictureThermaikos Thermis

Έναρξη Ηλικιακών Τουρνουά


Ξεκινάνε σύντομα τα τουρνουά, δηλαδή τα “πρωταθλήματα” των αναπτυξιακών τμημάτων. Έχουν ήδη προκηρυχθεί για τα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, 3 Τουρνουά, Παμπαίδες για αγόρια γεννημένα 2008-2009, Γαλανόλευκα Αστέρια για αγόρια γεννημένα 2010-2011 και jrNBA για αγόρια γεννημένα 2009, ενώ αναμένουμε τις προκηρύξεις για Παγκορασίδες και Μίνι Κοριτσιών.


Οι Παμπαίδες είναι το ποιο “μεγάλο” και “σοβαρό” τουρνουά, αυτό του ΠροΠαιδικού, λίγο πριν το 1ο τους πρωτάθλημα, τον επόμενο χρόνο, με το Παιδικό !


Τα Γαλανόλευκα Αστέρια (πρώην Μίνι) θα παιχτεί φέτος με στολές της Εθνικής (θα σας δοθούν σύντομα) !!!


Το jrNBA είναι μια νέα διοργάνωση, του ΝΒΑ, που γίνεται για 2η φορά στην Ελλάδα και για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη ! Θα είναι αντίγραφο του μεγαλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου και ο Θερμαϊκός θα “εκπροσωπήσει” τους Golden State Warriors !!! Ήρθα σε επαφή με τη διοργάνωση το Καλοκαίρι, δήλωσα την πρόθεση μας να συμμετάσχουμε και λίγους μήνες αργότερα με ενημέρωσαν ότι γίναμε δεκτοί !


Προφανώς το κάθε παιδί θα συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα, ανάλογα την ηλικία αλλά και τα χαρακτηριστικά του, ώστε να τμήματα να είναι αξιόμαχα, τα παιδιά να έχουν χρόνο παιχνιδιού και να κερδίσουν τη μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία.


Ο διαχωρισμός έγινε αρχικά προφανώς ηλικιακά, όπως προστάζουν τα τουρνουά, αλλά και σύμφωνα με την γνώμη των αρμοδίων προπονητών. Οπότε, δημιουργήθηκαν/τροποποιήθηκαν οι αντίστοιχες ομαδικές στο Viber, με τους αντίστοιχους προπονητές, γονείς και αθλητές, για να ενημερώνεστε για ότι αφορά το τμήμα αλλά και το τουρνουά.


Οι μέρες/ώρες προπόνησης για το ΠροΠαιδικό και το Μίνι παραμένουν ως έχουν, ενώ προστίθεται η Κυριακή 10.30-11.30 για το jrNBA ενω αναζητούμε και άλλη/άλλες …


Οι αγώνες εντός έδρας θα είναι: Παμπαίδες - Σάββατο 16.00 Γαλανόλευκα - Κυριακή 15.00 jrNBA - Σάββατο 16.00


Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες, από τους προπονητές σας πλέον, κυρίως όσον αφορά τα τουρνουά, τους νέους κανονισμούς και άλλα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί.


Ο ΝΕΟΣ Θερμαϊκός, συμμετάσχει σε ΟΛΕΣ τις δράσεις που προάγουν το άθλημα και δίνουν χαρά και εμπειρίες στα παιδιά μας. Να είστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας. Σας θέλουμε κοντά μας. Όλους ! Γονείς και αθλητές !


Σωτήρης Ζωγράφος

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page